Over Sou-rire

Me, myself and I

Els Vingerhoets – is de naam achter "Sou-rire". Ik ben 39 jaar, geboren in ’79 in het mooie Lier.
Sinds 2014 woon ik in “de Limburg” in Lommel.
Samen met mijn man en dochter, genieten we hier van het alledaagse leven, de stad en de natuur.

Al van toen ik klein was, stroomt de creativiteit door men bloed. Stond ik niet te zingen en te dansen dan was ik aan het knutselen en schilderen. Heerlijk toch. Dankzij mijn fantastische ouders heeft deze creativiteit zich mogen ontplooien en vertalen in een academische opleiding, met een master diploma dramatische kunsten/musical en regentaat diploma plastische opvoeding/geschiedenis.
Met kilo’s ervaring, experimenten en workshops op zak, probeer ik in het professionele leven en m’n bezigheden steeds op zoek te gaan naar die creatieve balans tussen podium en papier. Al lange tijd speelde het idee meer te doen met mijn tekeningen en schilderijtjes.

"Sou-rire" bestaat al sinds 2010, toen ik de eerste ontwerpen maakte voor het geboortekaartje van mijn nichtje Sien en er ook al een poging tot bloggen werd ondernomen… Maar na enige tijd stond Sou-rire wat stil, verscholen en vastgeroest.
Maar sinds 2016 is de nieuwe "Sou-rire" een perfecte basis geworden voor die wereld van creativiteit en fantasie.
Ik hoop dat mijn collectie kaartjes en schilderijtjes nog mag uitbreiden, dat er andere beeldende paden bewandelen worden, en droom stiekem van mijn illustraties in een boek….
Dat is de toekomst, maar eerst het nu;
dus “keep on smiling, Sou-rire.”